PREMIS CONCURS RELATS D’AMOR

    Aquest passat mes de febrer, i amb motiu del dia de Sant Valentí, els nostres alumnes de 6è de Primària, han participat en el Concurs de Relats d’Amor convocat per l’IES Joan Maria Thomàs per tots els llocs d’ensenyament d’aquesta zona o barri de Palma on ens trobam ambdós centres.

    Per fortuna, hem aconseguit guanyar un 1r premi en la categoria de 6è de Primària, per n’Álvaro Martín de Felipe, i dues mencions especials, una per en Luis Raychev i una altra per na Clara Moisés Torres.

     Aquí els podeu veure rebent els guardons de mà de la directora del centre i membres del departament de filosofia i llengües. Enhorabona, premiats! A seguir així! I enhorabona també a tots els participants per la qualitat de les vostres creacions i pel vostre esforç, interés i il·lusió! SOU GRANS!