6è – Setmana d’instituts

Com va, capiscolets,

Aquesta setmana passada, els 6ès, hem tengut setmana d’instituts ;-))) 

Dels quatre als quals està adscrita la nostra escola (IES Madina Mayurqa, IES Joan Maria Thomàs, IES Son Pacs i IES Josep Maria Llompart), dos d’ells (el Madina i el Thomàs) es posaren en contacte amb nosaltres per poder-nos visitar o anar nosaltres a veure-los. 

Primer, van venir tres antigues alumnes de l’IES Joan Maria Thomàs, acompanyades per la Cap d’Estudis i per l’Orientador i futur Director del centre. Aquestes nines ens varen mostrar una presentació sobre el funcionament de l’institut, un vídeo on veure les instal·lacions, ens contaren perquè varen triar aquest centre, com va ser la seva adaptació al mateix i ens solucionaren tots els dubtes que vàrem tenir. Va ser molt proper i molt guapo!

Aquí teniu algunes imatges pel record… quina gent més aguda…

A l’endemà, però, vàrem fer nosaltres una visita a l’IES Madina Mayurqa, ens va encantar també! El centre ens havia convidat a veure les seves instal·lacions ja que, molts de nosaltres, potser anem aquí l’any vinent!, quins nervis!, i quina il·lusió!

Un dels seus professors, molt amable, i antics alumnes de la nostra escola ens varen rebre a l’entrada i ens varen fer una visita guiada per tot el centre: rebedor, aula de dibuix, cafeteria, hortet, aula de música, biblioteca, laboratori, gimnàs, aula d’informàtica, patis… Inoblidable!

A més a més, vàrem ballar junts jotes mallorquines amb la profe de Música, molt simpàtica, i vàrem jugar a “volei total” amb altres alumnes del centre, molt aguts també. Ens ho vàrem passar pipa!

Aquí vos deixam algunes instantànies del moment… ;-)))