Desfilada Setmana Cultural 2022

JA EN TENÍEM GANES!

Han hagut de passar tres anys, però ho hem tornat a fer!
Ahir, 12 d’abril, en arribar el migdia, el pati de l’escola i el carrers que l’envolten se tornaven a omplir de colors i les portes s’obrien de bat a bat per rebre-vos perquè poguéssiu admirar tot allò que havíem preparat per a cloure la Setmana Cultural.
No hi ha dubte que ha estat una glopada d’aire fresc, una mossegada de fruita madura que ens ha permès, després de molt de temps, recobrar el sentiment de comunitat que la pandèmia ens havia arrabassat.
Durant aquests anys difícils hem treballat de manera gegantina perquè l’essència de tot allò que ens caracteritza com escola no se perdés. I ho hem aconseguit. Activitats com la d’aquest dimarts així ho manifesta.
Els ulls de les nines nines i els nins, les seves rialles, les vostres cares de felicitat són el millor reconeixement a la nostra tasca, a la lluita que hem guanyat a l’adversitat.
Abans de desitjar-vos que passeu unes bones vacances de Pasqua, permeteu-me unes paraules per als meus companys i companyes. Res d’això seria possible sense la seva dedicació, sense la superació constant de les
dificultats. Res seria possible sense el seu compromís permanent en el seu objectiu més important: fer feliços els vostres fills i filles.
Moltes gràcies pel vostre suport i que el trimestre vinent ens puguem mirar a la cara ja sense mascaretes!

Aquí teniu algunes imatges de la desfilada que férem dia 12 d’abril amb motiu de la setmana cultural 2022. Enguany la temàtica ha estat sobre la Mediterrània.