HEM PINTAT COM EN MIQUEL ÀNGEL.

https://drive.google.com/drive/folders/1FsW716htBBSsc79ZNw8invfsxyvR9If4?usp=sharing

La setmana passada, arrel dels tallers amb els nostres mestres de vida ( padrins), vàrem estar xerrant de cóm i què haviem estat fent amb ells a cada un dels grups dels dimarts.

Uns varen dir que havien pintat capses asseguts, altres que havien pintat uns cartrons drets… i així va sortit l’interrogant de si només es pot pintar d’aquestes dues formes… Un dels companys va dir que podriem pintar tombats al terra i així vàrem arribar fins l’artista Miquel Àngel per tenir-ho com al nostre model per a la propera sessió d’art.

Hem mirat a la classe un vídeo d’ell, pintant un sostre molt alt pujat a unes escales amb una fusta al mig com si estàs dormint a una llitera. Ens hem adonat que pintant així correm el perill de que ens caigui la pintura al damunt del cap, a la cara, a la camiseta, als cabells… hem vist que ell anava bastant brut a totes les imatges d’internet.

Ens ha encantat la idea i ho hem posat en pràctica.

Súper divertit!!