PER NADAL, PLANTAM CARA A LA TRISTOR

La tradició marca que en les dates prèvies a les festes nadalenques els carrers i places, les botigues i les cases s’omplin de llums i d’elements que embelleixin aquests dies freds però carregats d’emocions.

L’escola també se vol omplir de colors, il·lusió i esperança en un any que molts de nosaltres no ho podem sentir així.

La crisi ens ha colpejat durament i una mena de tristor compartida s’ha instal·lat entre nosaltres. Però arrabassar un somriure als nostres nins i nines, encara que sigui amb la mascareta al davant, o produir un esquit d’alegria farà que guanyem una partida a aquests temps tan convulsos.

TASCA

Enguany, el nostre projecte de centre se titula TORNA LA MÀGIA!

Per això, cada una de les nostres classes ha elegit un tema referent al projecte i el que vos demanam és que confeccioneu, amb el suport i format que més us agradi, una manualitat per penjar al sostre de l’entrada i del passadís (és important que dugui un cordill per a poder enganxar-la) relacionada amb el nom de la classe del vostre fill.

Us agrairem que la lliureu a la tutora o al tutor fins al 30 de novembre.

Moltes gràcies per estar amb nosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.