Campanya Solidària

Palma, 26 de gener de 2021

 

Benvolgudes famílies,


La crisi sanitària que vivim, sense precedents en la història recent, du adossada una dramàtica crisi social i econòmica. I com sempre, quin en pateix les conseqüències d’una manera més severa és la classe treballadora.

Avui, tenir feina no és sinònim de sortir de la pobresa. Durant les darreres dècades del segle passat, el treball era, esdevenia, majoritàriament, la clau de volta per dignificar la persona i sortir de la misèria.

En l’actualitat això ha canviat a molt pitjor, ja que ha aparegut i crescut exponencialment una nova categoria social anomenada treballadors pobres, que són els que, tot i treballar, no poden pagar el lloguer, ni viure amb dignitat, i en la majoria dels casos han de dirigir-se a la beneficència.
La crisi ha magnificat aquesta situació. Les cues de la fam cada vegada són més llargues. La pobresa energètica s’ha instal·lat en moltes llars de familiars i coneguts.

Hi ha gent, molta gent, que s’ho està passant ben malament.

La crisi, però, també ha fet aflorar la solidaritat i la generositat, i l’escola vol mostrar la seva, de solidaritat i generositat, i contribuir a pal·liar, encara que sigui en un format reduït, el moment de desesperació que viuen moltes famílies.

És per això que volem iniciar una campanya de recollida d’aliments que donarem a l’entitat Mallorca Sense Fam, la qual ens indica que els aliments que més urgeixen en aquest moment són arròs, pasta, sucre i oli.

Si voleu participar en la campanya, els vostres fills poden dipositar els aliments esmentats al carretó que estarà situat a la planta principal del centre.

Us donam les gràcies per avançat. Sabem del vostre compromís i sentit de justícia social.