Per Nadal, plantam cara a la tristor

PER NADAL, PLANTAM CARA A LA TRISTOR

La tradició marca que en les dates prèvies a les festes nadalenques els carrers i places, les botigues i les cases s’omplin de llums i d’elements que embelleixin aquests dies freds però carregats d’emocions.

L’escola també se vol omplir de colors, il·lusió i esperança en un any que, encara, és lluny de recuperar la normalitat.

Hem viscut, i vivim encara, una mena de malson que sembla que no s’acaba. Per això, volem que en els nostres nis i nines se desperti un enorme somriure, que els seus ulls desprenguin tanta alegria que farà que comencem a guanyar la partida a aquests temps tan difícils.

TASCA

Enguany, el nostre projecte de centre se titula MEDITERRÀNIA.

Per això vos demanam que confeccioneu, amb el suport i format que més us agradi, una manualitat per penjar al sostre de l’entrada i del passadís (és important que dugui un cordill per a poder enganxar-la) relacionada amb la mar (posidònia, peixos, cavallets i estrelles de mar, meduses, tortugues…).

Us agrairem que la lliureu a la tutora o al tutor fins al 30 de novembre.

Moltes gràcies per estar amb nosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.