22 de desembre, 2021. ARRIBA EL NADAL!

Vídeos de les actuacions de dia 22 de desembre:

3 anys

4 anys

5 anys

1r 

2n

3r

4t

La llum s’escurça, la foscor arriba al seu punt més àlgid. Els camps estan adormits amb les llavors a dins i els ramats s’estan reproduint, un moment que requereix de rituals per afavorir el renaixement cíclic de la natura. És el solstici d’hivern. Arriba el Nadal.
A partir d’ara, però, la natura ens regala llum. Una llum que ha de ser un senyal de confiança perquè puguem recuperar la tan desitjada normalitat, una normalitat de la qual, dissortadament, tampoc en podem gaudir aquest final de trimestre.
Una vegada més, aquesta pandèmia que ens assota ens obliga a intensificar les restriccions i no ens permet que ens apleguem al voltant de les melodies tan pròpies dels nostres nadals.
Venen temps fredolencs, de recolliment, de família… però també de campanades, de llums i plens de màgia.
I això darrer, que ens pertoca, no ho volem deixar passar. I no ho volem fer, entre d’altres coses, perquè si hi ha algú que no se mereix perdre aquests instants és el nostre alumnat. Ha estat i és un exemple per a les persones adultes. S’ha adaptat millor que ningú a la nova realitat. Ha tengut paciència, també coratge, ha sabut estar… A totes elles, a tots ells, moltes gràcies per la seva lliçó!
Gràcies també a les famílies per entendre el que està passant i pel vostre suport i confiança!
I gràcies, mestres, per convertir l’escola en un espai seductor i fascinant, i pel vostre compromís cap els nostres infants.
Per tot això, no volem deixar de celebrar aquestes festes, i demà dimecres, dia 22 de desembre, arribaran dos emissaris reials amb les seves saques buides que ompliran de cartes per fer-les arribar a Ses Majestats, cantarem nadales, celebrarem l’arribada del 2022 amb les dotze campanades i prendrem la xocolata de rigor!
El 22 també serà un dia de comiat. La nostra companya Valva, després de tota una vida dedicada a l’ensenyament, se jubila. Na Valva, una mestra i una dona compromesa i lluitadora. Una mestra que deixarà un buit molt difícil d’omplir. Ara, igual que el dia s’allarga i pren temps a la foscor, te desitjam, de tot cor, que aquesta nova estació que comences sigui plena de llum i que la vida te doni els fruits que te mereixes. Gràcies, Valva, per tant!
I per l’any que aviat començarà, imaginau que podeu guanyar el que mai havíeu imaginat, imaginau que tot serà possible.
Molts d’anys i bons!