Primera sessió de filosofia 3/18.

A partir d’una làmina amb una fotografia d’una ciutat del futur tapada completament amb un altra paper, els nins han hagut d’anar pensant i dient el que pensen que veuen a mesura que hem anat destapant, poc a poc la imatge. Ham sortit moltes idees, suposicions, hipòtesis … posant en marxa la seva imaginació i sobre tot observant tot el temps cada petit detall que anava apareixent a la làmina.

Finalment ha que destapada del tot i ja han coincidit en que era una “ciutat de aliens, astronautes al cel molt enfora, naus espacial i coets, platells voladors…” i una vegada hem escoltat l’àudio d’en Cascas hem decidit que podia sera la ciutat on viu ell.

A un paper continu l’han dibuixat entre tots i acolorit amb pintures metalitzades.

Molt xulo!

https://drive.google.com/drive/folders/1D3Kw8SLOFvEFfFpNkfLoVEJ5U6hbDop1