Mascota de la nostra classe.

Els Reis Mags ens van dura un petit peluix d’eriçó i li vàrem posar per nom “Pinxito”.

Durant uns dies un nin/a el porta a casa amb un sobre amb unes missions a fer aquells dies i un quadern on han de posar el nom i data, unes fotos fent les tasques amb ell i un dibuix amb un text també. Molt emocionant conviure a casa amb ell i molt feliços de portar-se lo i estar plegats. En arribar la data l’han de tornar a classe i explicar el que han fet amb ell a la resta de companys mostrant el quadern. El nin/a que l’ha duit és l’encarregat de triar un company que serà qui se’l durà a la seva casa uns dies.

A més n’Hugo ens va dir que el seu pare té una impressora 3D i que podria fer un amic per en Pinxito, i així va ser, ell se’l va dur el primer de tots a casa i mentres estava allà el seu papà va posar a funcionar la maquina per a crear a una amic “dur” per a la nostra mascota d’aula. Ens van enviar un video de com l’estaven fent fins i tot, molt emocionant!! I així doncs ja tenim a na “Pinxita” que és com l’han volgut batiar els nins de la classe. Moltes gràcies família!

https://drive.google.com/drive/folders/1QeAVnCGJIT0FweTOM-mVHlBo4ajfcMVi