Accés al Gestib per famílies

Teniu la possibilitat de sol·licitar un compte d’usuari per accedir al Gestib (programa de gestió educativa) a la secció de famílies.

Aquesta opció permet consultar dades dels vostres fills/es, absències o retards i justificar-los, horaris, calendari, notes… i rebre avisos i informacions del centre tant a l’ordinador com a dispositius mòbils amb l’app.

Aquelles persones que ja tenen usuari de la CAIB hi poden accedir amb el seu usuari i contrasenya, en cas contrari i si estau interessats en tenir accés al programa podeu sol·licitar el formulari de petició de comptes a la secretaria del centre dins l’horari habitual d’atenció al públic que és de dilluns a divendres de 9:00 a 10:00 i de 13:00 a 14:00 hores.

En teniu l’accés a la part inferior de la portada del nostre web o aquí: