Hem anat fins a Lidl…

Ahir n’Arturo ens va dir molt emocionat que havia vist una caravana que s’havia cremat al pàrquing de Lidl i també altres nins ho savien i l’havien vist. És per aquest motiu que juntament amb N’Encarna vàrem anar fins allà per veure-la i poder fer feines d’espais- ubicació, matemàtiques i lectoescriptura després a l’aula.

La primera tasca va ser feu un plànol- mapa des de l’escola fins a Lidl dibuixant i escrivint tot el que havien vist pel camí i després un altra feina escrita dibuixant la forma i característiques ( matemàtiques) de la caravana, el nom, l quantitat de passes que feia de llarg ( que vaig fer jo allà mateix amb ells amb els peus: en sortiren 25 peus de llarg) i pensar el perquè es va cremar.

Una feina que una vegada viscuda i que ha sortit d’ells ens ha donat per treure molt de suc i així poder treballar moltes àrees a partir de les seves vivències personals: entorn-barri, llenguatges ( matemàtiques, lectoescriptura, conversa, diàleg, lògica i artística)

https://drive.google.com/drive/folders/1v2FVCiplfJwDV4gki5VIjESvQiROw_zD