Sant Antoni i Sebastià 2024

El dijous, 25 de gener es va celebrar a l’escola el tradicional correfoc, encesa de fogueró, batucada i torrada amb tota la comunitat educativa del CEIP Cas Capiscol. Un bon grapat de famílies varen gaudir de la festa.

Al matí ens havien visitat Felip Munar, Jordi “Artiller” i Biel Felip a qui els hi agraïm molt la seva visita i dedicació al nostre alumnat, per mostrar-nos com es fa sonar una ximbomba i com es glosa. Cada classe de l’escola els hi va mostrar com cantaven una glosa tradicional i una d’inventada per ells i vàrem riure molt!! Finalment un ball amb el dimoni i Sant Antoni i un tast de pa i sobrassada i tallers de Sant Antoni varen completar la jornada farcida de cultura popular.

Podeu veure un vídeo de la jornada i agraïm a Jaime Anca, com sempre, la seva genial producció: