AMIPA

Estimades famílies de Cas Capiscol, imagino que alguns haureu rebut respostes ja de Servei Centres a les nostres peticions. Sembla que hem captat l’atenció.
 
Per nosaltres les respostes son superficials i no donen respostes concretes ni solucions. Informem del que s’ha respost com Amipa:
En negre la nostra petició, en blau la resposta de Serveis i en vermell el  que contestem. Els que volgueu podeu contestar directament, i els que no podeu dir que l’Amipa us està informant de les respostes.
 
Com a representants dels pares i mares del CEIP Cas Capiscol necessitem rebre respostes i dates més concretes a la nostra problemàtica. Sembla que hi ha certs temes en els que ni tan sols hi ha hagut un plantejament seriós per donar una resposta. Entenem que quan parlem de curt termini, ens referim a mesos, mig termini, seria un curs escolar; llarg termini que seria a anys vista no és acceptable.
 

1- Problemes amb els rodaments d’algunes finestres que impedeixen que es puguin obrir, amb els problemes de ventilació que suposa i d’altes temperatures quan comença la calor. Aquests rodaments ja van arreglar-se l’any passat i sembla que els tècnics van avisar verbalment que no durarien un any. Caldria buscar una solució definitiva. S’ha xerrat amb l’Ajuntament per a què cerquin aquesta solució definitiva, és una qüestió de manteniment que han de resoldre i així s’ha demanat. Voldríem saber quines possibles solucions s’estan plantejant a aquest tema i els plaços. Fa més d’un any que això està obert.  

2- Dotar les instal·lacions d’ombres que degut a l’orientació fa que les temperatures que pateixen els nostres fills siguin altíssimes. Així com implementar un tipus de refrigeració o circulació forçada per evitar que les temperatures a les aules siguin tan extremes. Les cortines no són suficients per controlar la temperatura. No tenim constància d’estrès tèrmic a les aules. Ens posarem en contacte amb el centre. En quant a les zones d’ombra, no és possible donar una solució a curt termini. 

3- Enllaçant amb el punt anterior hi ha problemes d’altes temperatures tot l’any al gimnàs especialment i al menjador, degut a l’orientació, finestres, falta de ventilació, un disseny defectuós… Cal donar una solució a aquesta problemàtica. Aquesta petició ja es va trametre als tècnics d’IBISEC per valorar i posar en marxa possibles solucions, donat el volum de feina d’aquest servei en aquests moments no podem donar una estimació de dates sobre la solució trobada.
Els problemes tèrmics han estat pel que sabem des de sempre. Per tant no entenem que encara estiguin a la cua, ni que cap organisme hagi estat capaç de plantejar una solució, ja no diem implementar-la, però com a mínim saber què es farà per arreglar-ho. Verbalment la resposta que hem rebut les famílies es que la construcció d’aquesta escola té aquest problema i no es pot fer res. És inacceptable. Voldríem tenir accés als informes presentats relacionats amb aquest tema.
El tema de les ombres tot i que no estigui llest a curt termini, volem saber quines son les opcions que esteu considerant i quins serien els plaços per implementar-les.
 
4- Una caldera de la qual es va notificar l’avaria dia 9 de desembre i que actualment s’ha fet un ajust que fa que funcioni a estones o encengui i després s’apagui… cal donar uns solució també definitiva a aquesta avaria. En data 4 de març de 2021, rebem en Conselleria l’informe sobre la caldera, no s’havia tingut constància abans ja que és una qüestió de manteniment que ha de dur l’Ajuntament. En el moment que hem rebut l’informe, tècnics d’IBISEC s’han desplaçat al centre per cercar una solució provisional per a què el centre pugui tenir calefacció durant els dies que quedin de fred. A la vegada s’ha demanat l’inici dels tràmits per a la substitució de la caldera abans de l’inici del curs 21/22. Esperam que sigui així i el curs vinent comenci amb caldera cent per cent operativa.

 

Podeu contactar amb l’AMIPA del CP Cas Capiscol a:

Correu: amipacascapiscol@gmail.com

Telf. 623 198 383

HORARI D’ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

DIJOUS 9:00 A 9:30 HORES

Aquí teniu el full d’inscripció a l’AMIPA de l’escola: