Difusió per Whatsapp

Amb la constant intenció de mantenir a totes les famílies de la comunitat educativa del CP Cas Capiscol sempre el millor informades possible de tot allò relatiu al centre i les seves activitats tenim un sistema de comunicació mitjançant la coneguda aplicació WhatsApp que afegim a la resta de xarxes socials que tenim (Facebook i Twitter).

Totes aquelles persones interessades en obtenir informació de l’escola de manera còmoda i immediata, directa a la seva butxaca, basta que envieu un missatge de WhatsApp al número 688 913 127 amb el següent contingut:

  • El vostre nom.
  • El nom del/s alumne/s de qui sou mare/pare/tutor legal i el seu curs/os.

Se us inclourà a un grup de difusió on rebreu la informació que es publiqui de manera immediata.

Pensau que és una via unidireccional d’informació i no es podrà usar per comunicar-vos amb el centre. Per això tenim altres canals habilitats com ara el telèfon, correu electrònic, etc…

Esperam que aquesta via de comunicació us sigui còmode i vos animeu a usar-la.